+1

Ostoskorisi on tyhjä.

Cozifyn ja Swegonin yhteistyö takaa kodin älykkään ilmanvaihdon

02 Nov '21

Cozify ja Swegon sopivat yhteistyöstä älykodin ilmanvaihdon takaamiseksi. Cozify tarjoaa ratkaisua, jossa se yhdistää kodin laitteet älykkääksi kokonaisuudeksi. Tähän kokonaisuuteen Swegon tuo ratkaisunsa ilmanvaihdon osalta.

”Molempien, Swegonin ja Cozifyn, toiminnan ytimessä on parantaa teknologian avulla asumisen mukavuutta ja turvallisuutta kerrostalo- ja omakotitalokiinteistöissä, joten on luonnollista tehdä yhteistyötä tämän suhteen”, sanoo Cozifyn toimitusjohtaja Kimmo Ruotoistenmäki.

Cozify on luonut rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille konseptin ”Certified by Cozify”, joka on laatutakuu eri valmistajien älykotijärjestelmien yhteensopivuudesta Cozifyn ZEN älykotilaitteeseen. ”Certified by Cozify” -konsepti tuo yhteen kodin ilmanvaihdon, turvallisuuden, energiakulutuksen seurannan ja optimoinnin, lämmityksen, valaistuksen sekä viihteen ratkaisuja.

”Swegon on ensimmäinen ilmanvaihtokumppani, jonka kanssa olemme tehneet integroinnin Cozifyn ZEN älykotilaitteeseen ja täten Swegon CASA on nyt osa ”Certified by Cozify” -laatutakuuta”, kertoo Ruotoistenmäki.

Yhteistyö tarkoittaa, että ilmanvaihto liittyy kätevästi kodin älyn piiriin. Tällöin ilmanvaihtoa ja lämmitystä voidaan optimoida automaattisesti niin sisäolosuhteiden kuin energiatehokkuuden parantamiseksi.

“Vietämme suurimman osan päivästä sisätiloissa. Voidaksemme hyvin tarvitsemme raikasta ja terveellistä sisäilmaa. Swegon CASA -älyilmanvaihtojärjestelmä mittaa asunnon sisäolosuhteita ja säätää automaattisesti ilmanvaihtoa niin että asunnossa on aina riittävästi puhdasta sisäilmaa. Swegon CASA -ilmanvaihtokoneiden yhteensopivuus Cozify ZEN älykotilaitteeseen mahdollistaa tämän mittaustiedon hyödyntämisen uusilla tavoilla. Yhteistyömme tuo siis monia uusia hyötyjä älykkääseen asumiseen”, kertoo Lars Norrdal Swegonilta.

Tavoitteena on tiivistää yhteistyötä niin omakoti- kuin kerrostalokohteiden myynnin osalta. ”Cozifyn lupaa tarjota asiakkaille helposti suunniteltavia, asennettavia sekä käytettäviä älykotiratkaisuja. Tähän kustannustehokkaaseen kokonaisuuteen Swegonin ilmanvaihto sopii täydellisesti”, toteaa Ruotoistenmäki.

Swegon Group AB on Tukholman pörssissä noteerattu sisäympäristöratkaisuiden markkinajohtaja, jonka omistaa Investment AB Latour. Swegon Group AB tarjoaa ratkaisuja ilmanvaihtoon, lämmitykseen, jäähdytykseen ja sisäilmaston optimointiin sekä niihin liittyviä palveluita ja teknistä tukea. Swegonilla on tytäryhtiöitä ja jälleenmyyjiä ympäri maailmaa sekä yhteensä 16 tuotantolaitosta Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Intiassa. Yritys työllistää yli 2 600 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 600 miljoonaa euroa. Asuntojen Swegon CASA -ilmanvaihtolaitteet valmistetaan Suomessa Swegonin Kaarinan tehtaalla.

Cozify yhdistää älykotiratkaisujen kautta ihmiset, energiatehokkuuden, turvallisuuden ja mukavuuden. Teemme tämän valmistajariippumattomalla teknologia-alustalla. Älykkäät järjestelmämme palvelevat yhtä lailla yksittäisiä asukkaita kuin kokonaisia kaupunkeja. Cozify on vuonna 2013 perustettu suomalainen yritys.