+1

Ostoskorisi on tyhjä.

Certified by Cozify on markkinoiden helpoin tapa tuottaa älykästä talotekniikkaa

IoT alkaa olla kodeissa jo arkipäivää – mm. valaistusta, lämpötilaa sekä kodin turvajärjestelmien ja viihdelaitteiden toimintoja voi automatisoida ja hallinnoida verkon kautta. Älykkään talotekniikan sudenkuoppana on kuitenkin ollut yhteensopivuus: eri valmistajien laitteiden liittäminen yhdeksi kokonaisuudeksi on ollut teknisesti hankalaa ja asentaminen kallista.

Cozify perustettiin taklaamaan tätä haastetta ja alentamaan älykotien rakentamisen kynnystä. Cozifyn hubit ION ja ZEN tukevatkin laajasti erilaisia automaatiotekniikoita, mutta erilaisten laitteiden liittäminen järjestelmään on saattanut ajoittain vaatia pientä pähkäilyä.

Cerfified By Cozify

Tämä mielessä pitäen olemme tuoneet markkinoille Certified by Cozify -konseptin, joka takaa yhteensopivuuden ja helpon asentamisen ei vain tekniikan puolesta, vaan myös laitetasolla. Certified by Cozify -merkintä laitteessa siis takaa, että laite on Cozifyn testaama, yhteensopiva ja tietoturvallinen. Käytännössä sertifiointi tarkoittaa, että Cozify on tehnyt laitteelle yhteensopivuustestauksen Cozify ZENin kanssa ja pitää huolta laitteen yhteensopivuudesta myös tulevaisuudessa. Laitteille tehdään lisäksi tuotekortit, josta löytyvät käyttö- ja asennusohjeet.

Sähkösuunnittelijan näkökulmasta virheriski pienenee, kun laitteiden yhteensopivuudesta tarvitse huolehtia. Cozify yhdistettynä sertifioituihin laitteisiin on sähkösuunnitelman tasolla helppo toteuttaa niin uuteen kuin vanhaankin kohteeseen. Asentaja puolestaan säästää aikaa, kun asennukset jotka saattoivat viedä koko päivän, hoituvat hetkessä. Lisäksi isommissa kohteissa asetukset voi monistaa vaikka kaikkiin asuntoihin kerralla Cozify ONE -alustan kautta. Ja mikä tärkeintä: käyttäjän näkökulmasta laitteiden automatisoidut toiminnot nivoutuvat yhteen saumattomasti ja käyttö on mahdollisimman vaivatonta.

Sertifioidut laitteet tunnetuilta valmistajilta kattavat talotekniikan keskeiset osat

Sertifioiduiksi laitteiksi on valittu vain luotettavien laitevalmistajien tuotteita, joita on yleisesti saatavilla. Tällä hetkellä valmistajia ovat mm. AIRAM, Swegon, Uponor, Wiser ja Danfoss, ja lisää on tulossa. Tulevaisuudessa sertifioinnin piiriin tulevat myös mm. saunat, sähköauton lataus ja äänentoisto. Tästä pääset tutustumaan jatkuvasti laajenevaan Certified by Cozify -laitteiden listaan.

ZENiä tukevien laitteiden lista on huomattavasti sertifioitujen laitteiden listaa laajempi, mutta Certified by Cozify -merkityt laitteet on helpointa liittää mukaan Cozify ZENiin ja Cozify ONE -alustaan. Eli käytännössä voit rakentaa älykodin rungon Cozify ZENin ja sertifioitujen laitteiden pohjalta ja lisätä järjestelmään myös muita laitteita.

No paljonkos tämä lysti sitten maksaa?

Hämmästyttävää sinänsä, että älykkääseen talotekniikkaan panostaminen sertifioitujen laitteiden pohjalle on usein saman hintaista, ellei jopa halvempaa kuin ”tyhmä” talotekniikka. Kiinteistön omistajan ja asukkaan näkökulmasta älykäs tekniikka saattaa tuoda myös säästöjä energiankulutuksen muodossa. Tilaa Certified By Cozify -laitteet Onniselta

Jos tämä herätti kiinnostuksen, laita viestiä pro@cozify.fi ja jutellaan lisää.

Tommi Taponen
Cozify, Markkinointi


Lähetä kommentti!