« Palaa takaisin

Cozify-foorumin ohje

Foorumi keskittyy kodin automatisointiin liittyviin teemoihin, kuten valaistuksen ohjaukseen ja kodin mukavuuteen, turvallisuuteen ja asumisen tehokkuuteen.

Toivomme, että löydät foorumimme kautta näkökulmia, tietoa ja ajatuksia älykotiin liittyen.

Ohjeet

  1. Kaikkien kirjoittajien on rekisteröidyttävä palstan käyttäjiksi, mutta kommentointi on mahdollista välittömästi sen jälkeen.
  2. Jokainen keskustelija voi luoda foorumiin uusia kodin automatisointiin liittyviä aiheita.
  3. Jos haluat saada ilmoituksen, kun itse aloittamaasi tai muuhun sinun kiinnostavaan keskusteluun tulee uusia kommentteja, aseta keskustelu suosikkeihisi klikkaamalla keskusteluaiheen vieressä olevaa kirjanmerkkiä. Ilmoitukset tulevat rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  4. Keskusteluun tulevat kommentit julkaistaan heti sellaisinaan, mutta moderaattorimme valvovat palstaa. He voivat esimerkiksi siirtää keskustelun aihepiiristä toiseen, jos keskustelun sisältö antaa siihen aihetta. Asiattomaan tai mauttomaan kirjoitteluun ja huuteluun puututaan tarvittaessa poistamalla kommentit.
  5. Jos sinulla on ongelmia foorumin käyttöön liittyen tai haluat antaa meille palautetta, ota yhteyttä sähköpostilla tuki@cozify.fi.
  6. Cozify käyttää keskustelupalstaa myös omana tiedonkeruukanavanaan ja julkaisee kävijöille esimerkiksi äänestyksiä.