+1

Ostoskori on tyhjä

Tilaa uutiskirje
Osta nyt 249€

Yhteistyökumppaneille

Ilmiö nimeltä Internet-of-Things

Most new home appliances and electric devices offer connectivity and feature a user interface for the smartphone and tablet computer. Eventually consumers will have a clutter of applications in their phone, making it difficult to control smart devices as well functioning, easy to use entity. Interaction of devices might be difficult to setup, or won't work at all.

Cozify solves that problem with an open, new generation hub that provides a common user interface for various devices and automates their usage. By offering Cozify starter packages, you will help your customers get on board this next revolution in an easy way.

Jälleenmyyjille

Uuden aallon älylaitteet ja -kodinkoneet mahdollistavat premium-hinnoittelun. Jälleenmyyjänä voit herättää kuluttajan mielenkiinnon tarjoamalla laajan valikoiman IoT -laitteita yhden sateenvarjon alla. Cozifyn kotiautomaatio auttaa pitämään yrityksen brändin mielikuvan edistyksellisenä ja pitää huolen siitä, että asiakkaat saavat tekemälleen ostokselle parhaan mahdollisen hyödyn.

Cozify kotiautomaatiopalvelu on luotu massoja varten. Tyylikäs ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, sekä itseasennettavuus ovat palvelun tunnusmerkkejä. Kokemus on osoittanut asiakkaiden mielellään aloittavan pienestä ja ajan myötä laajentavan uusilla laitteilla jo olemassa olevien rinnalle. Tämä tuo jälleenmyyjille tilaisuuden myydä lisälaitteita asiakkaille peruspakettien lisäksi.

Ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää!

Palveluntarjoajille

Säilyttääkseen ja kasvattaakseen ARPUa palveluntarjoajien täytyy laajentaa tarjontaa perinteisten kiinteiden ja mobiiliverkkojen, laajakaistan ja TV palveluiden lisäksi.

Operaattorit ovat jo nyt keskeisessä roolissa kodin yhdistämisessä muuhun maailmaan. Kotiverkko on nopeasti monipuolistumassa ja tarjoaa siten enemmän palveluita kuin aikaisemmin. On tärkeää, että palveluntarjoajat ovat aktiivisesti mukana trendissä ja merkittävässä roolissa älykkään kodin tuomisessa kuluttajille.

Kotiautomaatiostandardit ovat kohtalaisen fragmentoituneet. Tulevaisuuden voittajien ennustaminen on vielä mahdotonta. Mitkä teknologiat ja radiorajapinnat tulevat yleistymään ja mitä hubin pitää tukea muutaman vuoden päästä? Cozifyn NovelTech Program –palvelumalli kattaa keskusyksikön päivitykset ja antaa tällä tavalla teknologian tuoreustakuun jokaiselle tilaajalle.

Cozifyn kotiautomaatio on tarjolla myös white label -mallilla, laajentaen palveluntajoajien mahdollisuuksia tuoda esille oma brändi ja täten sitoa asiakas tehokkaasti omiin tuotteisiin.

Cozify kotiautomaatio on luotu massamarkkinoille, ja suunniteltu erityisesti kolmea asiakassegmenttiä puhuttelevaksi. Tyylikäs käyttöliittymä, helppokäyttöisyys ja itseasennettavuus ovat palvelun tunnusmerkkejä. Ota yhteyttä ja laajennetaan yhdessä palvelutarjontaanne!