+1

Ostoskori on tyhjä

Tilaa uutiskirje
Osta nyt 249€

Yritys

Cozifyn tiimi on ollut monessa mukana. Milloin on perustettu uusia startup –yrityksiä, milloin kehitetty pörssiyhtiön liiketoimintaa. Välillä on myyty palveluita ja markkinoitu tuotteita, niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. On suunniteltu korkean käytettävyyden vaatimia järjestelmiä. Ja totta kai koodattu. Aina ei olla onnistuttu, mutta aina on opittu.

Liity joukkoomme?

Lähetä avoin työhakemus osoitteeseen info@cozify.fi

Vesa

Vesa Lindfors

UI Vesa on meidän julistaja, aiheena käyttäjä ja käyttökokemus. Käyttöliittymiä erilaisille laitteille on rakennettu vuodesta 1997. Ja matka jatkuu. Yrittäjätausta. Motto: Elämä on liian lyhyt turhauttaville kokemuksille.
Jarkko

Jarkko Lunnas

Design Mr. Design - brändi, hubin muotoilu, käyttöliittymän design, käyttökokemus, verkkosivut, videot ym. visuaalinen tuotanto. Kaikki tämä ja paljon muuta. Jarkko pitää huolen että pikselit ja atomit löytävät oikeat paikkansa.
Kimmo

Kimmo Ruotoistenmäki

Toimari Kimmo on yleismies, joka vaihtaa nopeasti hattua liiketoiminnan ja teknologiakehityksen välillä sormea napsauttamalla. Toisen sukulpolven yrittäjänä intohimona startupit ja uuden luominen. +358 40 352 88 98
Samppa

Samppa Turunen

CTO Tekniikan ihmemies, joka ymmärtää käyttäjälähtöisen suunnittelun päälle.
Aki

Aki Ruotoistenmäki

Ohjelmistoteknologiat Nörtti – ja ylpeä siitä. Pääarkkitehti isolla P:llä. Harva voi sanoa olleensa mukana useiden viranomaisalusten operaatiohallintajärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa. Meillä kyse on tärkeämmästä, omasta kodista.
Sinä?

Sinä?

Huipputyyppi Sinun kuvauksen pitäisi olla tässä, jos olet viileä, loistava, häikäisevä, hämmästyttävä, hurmaava, uskomaton tyyppi. Ja jos sinusta tuntuu, että täällä minun pitäisi olla töissä. Lähetä yhteystietosi osoitteeseen info@cozify.fi.

Ota yhteyttä

Cozify Oy
Linnoitustie 4 B
02600 Espoo
tuki@cozify.fi
+358 40 352 8898